Правила за публикуване на въпроси!

Въпрос от Holmes

От: 11:28ч 16.01.2016г.

раздел: Гласове, лакомства и класации

Здравейте. Имам въпрос, свързан с класацията(и развитието ѝ през тази седмица). Не трябва ли ние, потребителите, да определяме кой да грабне титлата "Домашен любимец на седмицата"? А не хора, които нямат рег в сайта, тоест "гости"? Не ме разбирайте погрешно, нищо лошо няма в "подпомагането" от тези "гости", но е някак нечестно САМО от тях да има гласове/лакомства. Изкажете и вие мнение по въпроса и, моля, не ме нападайте, не казвам, че съм права, изказвам лично мнение по този въпрос.
П.П.-Прикачвам и един колаж, за да видите какво имам в предвид.

Отговори

Отговор 1 от Мима Василева

13:17ч
16.01.2016г.

Да, съгласна съм с теб, но частично. Разсъждавайки логично не виждам защо поставяш в тази категория и Киара. Към момента тя има актив от 47.2 от ПОДАРЪЦИ. Всички знаем, че подаръците се дават само от регистрирани потребители, а не от ГОСТИ. Разгледах класацията и не видях друг дом. любимец, който да има по- голям актив по този показател.
Цитат от поста: "...но е някак нечестно САМО от тях да има гласове/лакомства".Сама виждаш, че Киара не отговаря на това твърдение.


Отговор 2 от Schweeps

13:26ч
16.01.2016г.

Съгласна съм и аз с теб,но с едно голямо НО защото има хора които нямат регистрация и то просто защото нямат дом.любимци и не смятат за нужно да си направят регистрация нали все пак сайта е за домашни любимци,но просто като харесат някое животинче няма лошо да дадат лакомство.

А иначе е нечестно някой потребител да слага в фб или да казва на негови приятели да гласуват при условие,че не са потребители в този сайт.

Силно се надявам да има повече честни хора в сайта!


Отговор 3 от Holmes

14:38ч
16.01.2016г.

Слагам и Киара, заради това :


Отговор 4 от Schweeps

14:45ч
16.01.2016г.

Явно това правите вие .. качвате си сайта и молите ваши приятели да гласуват ами не го смятам за честно.Всеки иска да спечели любимеца му,но не е редно да се казва на някой ''гласувай'' който го хареса ще гласува. Виждам,че не е имало смисъл да пиша тук мнението си


Отговор 5 от Holmes

15:17ч
16.01.2016г.

И мен ли включваш в това число? Честно казано съм молила само в сайта, и то не са мои любимци...това е в група за сиамски котки, а коментарът отдолу е мой. Не знам, не смятам за честно чак по групи да се моли...


Отговор 6 от Schweeps

15:24ч
16.01.2016г.

Включвам само тези които правят това нещо,а щом ти не го правиш значи няма защо да мислиш,че включвам и теб.Не е честно това,но пък нямаме право да съдим никой щом дадения потребител е решил,че трябва по-този начин да си качва рейтинга и животинчето му да печели няма проблем... не е редно,но е факт.Мен не ме интересува дали мое животно ще спечели или друго все пак това е само една класация и не значи,че то е най-хубавото въпрос на гледна точка не ми се спори.


Отговор 7 от Holmes

15:26ч
16.01.2016г.

Ами написала си "вие"...смисъл никой друг, освен ти, аз и Мима не е коментирал. А потребителката, чиито са двете кучета и черно-бялото коте за втори път го прави това, а изобщо не влиза в сайта иначе.


Отговор 8 от Schweeps

15:27ч
16.01.2016г.

Въпрос е на уважение към останалите. Защото не може едните да им се дават лакомства от сайта,а други да карат свои приятели от фб да им дават това е вид неуважение и не говоря за това,че някой човек няма регистрация и е дал лакомство на даден любимец защото за това нямам нищо против,но да молиш твои познати това е друго.
Ако всички си постнем в профила ''гласувайте за моя домашен любимец'' тогава всички ще са с голям рейтинг и т.н,но какъв е смисъла то не е истинско просто.Едно е човек да ти хареса любимеца и да ти даде друго е да го помолиш.. нали ?


Отговор 9 от Schweeps

15:29ч
16.01.2016г.

Написала съм ''вие'' но не точно за вас,а просто защото се отнася за хората които го правят.


Отговор 10 от Мима Василева

18:29ч
16.01.2016г.

Отговор 3 от Holmes

Коки, видно от скрийншота, този пост е публикуван днес. Прочетох го много внимателно и напълно разбирам защо е качен. В него пише: "...Ако нямате против- "дайте едно рамо", защото конкуренцията с още 3-4 други не е малка. Как можете да помогнете?..." Т.н. молба е публикувана днес, в края на седмицата, когато "конкуренцията" напредва много бързо, а както казваш и ти в Отговор 7 "А потребителката, чиито са двете кучета и черно-бялото коте за втори път го прави това, а изобщо не влиза в сайта иначе." Киара имаше солиден актив до вчера, направен най- вече от потребителите на сайта (виж Отговор 1).
Нека не слагаме всички под един знаменател. Нормално е момичето да се притесни.
Вероятно си задавате въпроса защо отговарям аз? Много просто- видях случайно на стената този въпрос (неведнъж съм казвала, че нямам навика да влизам във форума), а и Киара ми е фаворит за седмицата. Аз имам принос това сиамче да отиде точно при сегашния си собственик- нормално е да го подкрепям, нали?

Май написах роман, а?


Отговор 11 от White wolf

12:52ч
17.01.2016г.

На мен ми е доста интересно как се получава така -три любимеца на един и същи човек се нареждат един след друг в класацията и почти всичките им гласове и лакомства са от гости.


Отговор 12 от Алито

13:40ч
17.01.2016г.

Признавам , че веднъж казах на приятелка , ако и хареса Тра да гласува за нея , но не съм правила подобно нещокато да прося лакомства. Животните имат нужда от вниманив и разходки , а не толкояа от онлайн конкурс .Дори някой да моли за гласове и накрая да спечели домашен любимец на седмицата пак това няма да му достави удоволствие , защото ще знае , че е измама


Отговор 13 от Алито

13:41ч
17.01.2016г.

Съжалявам за грешките , но писах бързо и то от телефон


Отговор 14 от Груминг салон Сладуранче

20:10ч
17.01.2016г.

аз винаги съм била против това да се гласува отвън, но за съжаление, така е направен сайта и всеки който има приятели отвън може да ги покани да дават гласове и лакомства.


Отговор 15 от Holmes

19:47ч
19.01.2016г.

Това пак става в момента, тези три животни пак са начело и буквално за една минута им се покачиха точките преди малко...някои хора се регистрират тук само заради класацията...


страница от 2

Домашен любимец на седмицата

Мартина(Марти)

  Подаръци: 203

  Лакомства: 4258

  Гласове: 124

Избор на редактора

КАЙРА

  Подаръци: 5

  Лакомства: 93

  Гласове: 46

Последно добавени домашни любимци

Виж всички домашни любимци

Най-ново от блога

Към блога ...

Последно от Въпроси и отговори

Към въпроси и отговори ...