Правила за публикуване на въпроси!

Въпрос от Night_Owl

От: 12:20ч 14.05.2017г.

раздел: Други животни

Здравейте!
Отдавна не съм влизала в сайта, но днес реших да задам един въпрос, който ми стана интересен вчера Може би ви се е случвало да се разхождате в парка и да видите нещо като облак от малки мухи, които са се събрали на едно място. Знаете ли какви са и защо се събират така?

Отговори

Отговор 1 от Allexandra

21:21ч
15.05.2017г.

Здравей!
Аз също напоследък не влизам в сайта,само от време на време,когато нямам какво да правя.Причината е,че вече не е толкова интересно тук и почти нищо не се случва...Но това всички го знаем.Просто вече не се задават толкова въпроси,любимци,статии,потребителите не са активни..Може би имат матури и изходни,лично аз тази седмица съм само на класни..Но не е само по това време..Както и да е,няма значение .
Колкото до мухите-не се сещам дали съм виждала точно такъв облак..Но през летните горещини,когато съм на село и започне да се свечерява по горичките се появяват едни мънички мушици,които жужат и са на рояци.Влизат ти в носа,в устата,в очите..


Отговор 2 от Night_Owl

22:03ч
17.05.2017г.

Може би говорим за едни и същи. Съвсем малки са, не съм ги чувала да жужат, обаче се събират на отделни места и ти влизат в устата или в носа. Не обичам да минавам през такива

Относно сайта - влизам рядко заради ангажименти, но и заради това, че вече стана скучно. Помня, че когато се регистрирах беше много по-забавно, всички се надпреварваха да пускат конкурси, постоянно имаше въпроси и бързо се отговаряше, имаше дори и спорове, но с тях беше по-интересно Имам доста добри и интересни случки тук. Жалко, че вече не е така, но се надявам лятото да се оживи, може би всички ще имат повече време.


Отговор 3 от Renard monster 🦊

22:14ч
19.05.2017г.

Мисля, че се казват винени мушици. Пред вкъщи лятото се събират, живея буквално до поле. :Д
А до колкотп за сайта - наистина стана скучно, 2-3 потребителя да постват в „забавно“. Честно казано, не съм учила толкова много за матурите, но мисля, че се справих по БЕЛ.


Отговор 4 от Allexandra

21:38ч
28.05.2017г.

Не знам дали са винени.
Тате и дядо на село правят домашно вино и тези винарки летят около гроздето,но мисля,че са по-различни.
Мда,скучно стана тук...


Администратор

Въпросът е заключен!


Домашен любимец на седмицата

Мартина(Марти)

  Подаръци: 203

  Лакомства: 4258

  Гласове: 124

Избор на редактора

КАЙРА

  Подаръци: 5

  Лакомства: 93

  Гласове: 46

Последно добавени домашни любимци

Виж всички домашни любимци

Най-ново от блога

Към блога ...

Последно от Въпроси и отговори

Към въпроси и отговори ...