Правила за публикуване на въпроси!

Въпрос от Denislava

От: 08:44ч 02.09.2016г.

раздел: Игри и конкурси

Игра.
това не е конкурс или състезание.
Това е подобно на игра но все пак....
нашата подобна игра е свързана с нашите домашни любимци.
Ето ги и нашите правила:
1. допускат се и починали домашни любимци.
2.снимката може да бъде нарисувана или снимана но не и обработена или размазана.
3. краен срок 18 09 2016г
така ето я и нашата цел на подобната игра.
1-во всеки трябва да нарисувана или снима своя домашен любимец. Всвки от вас трябва да разкаже изторията на вашия домашен любимец как сте го купили каква му е изторията подарил ли ви е някой домашния любимец.... и така
ДАНО ДА ВИ ХАРЕСА

Отговори

Отговор 16 от 412

08:56ч
06.09.2016г.

Мари (Пушина)

Преди около 6 години нашата котка на име Анна роди 4 малки котенца. Имаше едно беличко и едно жълто, а другите 2 бяха Мари и Мариетка. Майка им Анна ги премести на покрива на една стая (която има само 1 етаж), за да бъдат в безопасност. И така дни наред всичко беше наред, докато един ден не се случи нещо.. Баба беше в задния двор, аз бях с нея и изведнъж се чу ''Пльосс''. Като се огледах, видях, че в купичката на Анна има коте!! Приближих се и тогава за първи път видях от близо моята Мари. Казах си ''Ехх, колко е лекичка''.
Това беше историята на Мари, а другите.. Мариетка, дядо я свали с една стълба. Жълтото котенце направи същото като Мари То се казваше Мърчо и почина на 3 години, а пък беличкото беше починало..


Отговор 17 от 412

09:00ч
06.09.2016г.

А с по 1 домашен любимец ли може само?


Отговор 18 от Holmes

14:56ч
09.09.2016г.

Белами
Бел не ми е подарен, не е намерен на улицата, не е и взет от приют. Той е купен. Затова историята му няма да е особено сълзлива...
Ще започна с това, че Бел е една моя осъществена дългогодишна мечта. В началото баща ми искаше вълк. Чист вълк, съвсем "истински". Намерихме обяви(бол), но после се замислих- да гледаш вълк или каквото и да е диво животно е незаконно, а дори и да си вземеш, ще трябва да си намериш добър ветеринар, който да го представи за куче(хъски/маламут)... та, аз намерих "компромисен" вариант- вълчите хибриди. Намерих човек, занимаващ се с развъждането им. Той ми показа кучилото на Бел- тогава бебоците бяха на около седмица само. Много се вълнувах, чаках, докато станаха на месец. Когато това се случи, вече можех да си избера бебе. Първо не ми бяха пратени снимки на Бел- той беше запазен. Не си избрах кученце. Ден след това имах и негови снимки- хората се отказали от него, защото щял да стане много светъл и нямало да прилича на вълк. Веднага ми хареса. Беше различен от останалите. Запазихме го. И така- още месец чакане. С гордост ще спомена, че през този месец, а и през предишния, аз работих, за да мога и аз да помогна финансово(Бел струваше 600 лв.). Месецът мина и дойде денят, в който Бел пристигна. Баща ми го внесе в моята стая, а Бел се сви в един ъгъл. Беше с огромни уши и широко отворени тъмни очи. Ръмжеше изплашено, всеки път, в който се приближавахме към него. Реших да го оставя да свикне, изгасих лампите и си включих само нощната лампа, за да чета. Към три часа през нощта усетих, как той се качва на леглото и ме души. След това се изпъна до мен, сгуши се и заспа. Така разбрах, че вече окончателно аз съм неговият Човек, а той е моето(вълко-)Куче .
П.П.- Снимка от прекрасния гореспоменат момент:


Администратор

Въпросът е заключен!


страница от 2

Домашен любимец на седмицата

Мартина(Марти)

  Подаръци: 203

  Лакомства: 4260

  Гласове: 124

Избор на редактора

КАЙРА

  Подаръци: 5

  Лакомства: 96

  Гласове: 47

Последно добавени домашни любимци

Виж всички домашни любимци

Най-ново от блога

Към блога ...

Последно от Въпроси и отговори

Към въпроси и отговори ...