Правила за публикуване на въпроси!

Въпрос от tessa9798

От: 15:38ч 25.04.2018г.

раздел: Кучета

Имаме дете на 1г и 7 . Коя подора е най-подходяща ? Да се разбира с деца,да се обучава лесно,да не изисква преклено много грижи от рода на всеки ден по 2ч разходка и то поне 5 разходки .
И на колко годинки трябва да търся куче? Защото вече питах едни майки и казаха,че някой са били доволни с малки деца и с куче на 1г с хигиенни навици,но се чудя как пък ще се адптира толкова голямо куче ? ще лае ли по цяла нощ?
надявам се да получа отговори без хейт. не търся куче гледачк ,а още един член на семейството.Защото за някой породи едни майки казват ,че става за деца,други че не стават изобщо и затова се чудя ли чудя от няколко месеца.
Моля ви дайте ми съвет ,не искам да сгреша.

Отговори

Отговор 1 от cybercop

14:19ч
29.04.2018г.

Ако наистина имате дете и няма да ви бъдат в повече грижите, можете да си вземете малък Джак Ръсел териер. Доста добре се погажда с деца, стига да възпитавате и детето, паралелно с него. Защото, видът ни е доста жесток и това най- добре си личи при децата, където липсват налаганите през годините задръжки на възрастните.


Отговор 2 от Equestrian365

18:44ч
25.06.2018г.

Това с подходящата порода куче е доста условно. Има много породи кучета, които са подходящи за деца, но не е само до породата, а и в частност до индивида. Освен това едро или по-дребно куче търсите, с какво време и пространство разполагате (апартамент, къща, двор и т.н), имате ли опит с кучета и възпитанието им, имате ли време да поддържате козината на кучето? Има много неща, за които трябва да се помисли преди да се избере куче, тъй като ще изисква дългогодишни грижи.


Отговор 3 от Aleksandra

22:09ч
13.10.2019г.

Ми не знам но за мен най добрата порода за дете е лабрадор те са отговарни кучета


Администратор

Въпросът е заключен!


Домашен любимец на седмицата

Мартина(Марти)

  Подаръци: 203

  Лакомства: 4260

  Гласове: 124

Избор на редактора

КАЙРА

  Подаръци: 5

  Лакомства: 96

  Гласове: 47

Последно добавени домашни любимци

Виж всички домашни любимци

Най-ново от блога

Към блога ...

Последно от Въпроси и отговори

Към въпроси и отговори ...