Правила за публикуване на въпроси!

Въпрос от Allexandra

От: 20:57ч 11.12.2017г.

раздел: Друго

Здравейте!
Празниците наближават и мога само да ви пожелая весели такива!
Ще купувате ли някакви подаръци за родители,роднини приятели?
Аз лично от около 1 месец си събирам пари и засега имам около 35 лева.Вече имам и списък с това какво ще купувам.Подаръците ще бъдат за най-близките ми роднини и приятели,както и за една от преподавателките ми.Този уикенд ще ходя да пазарувам с един приятел.За първи път правя подобно нещо и не малко пъти съм се двуумила дали да похарча тези пари за нещо за себе си,но реших да ги дам за коледни подаръци.
Какво искате за Коледа?
Аз не съм от хората,които си пишат списъци или искат някакви непосилни неща..Бих се зарадвала и на нещо малко,като книга или дори нещо НСС,защото знам,че е важен жеста.Много се радвам на малки неща като сувенири и всякакви дреболии,които вече не знам как побирам в чекмеджетата си.Та,миналата година беше първият ми голям подарък-лаптоп.За тази коледа си поръчах едни слушалки,защото моите вече са неизползваеми,понеже всъщност са на мама и са много стари.....Напоследък много ми трябват.И не знам какво ще получа от баба или от приятелите ми,но обикновено е нещо малко,на което ще се зарадвам винаги.
Наскоро бях на зъболекър.Имам страхотен стоматолог,много мила лекарка.Оказа се,че два от горните ми зъби са си разместили местата.Имам един млечен,който не е паднал.В други ден ще си направя снимка и ще видим дали корените са оплетени и дали ще трябва да се извади млечния..Много трудно си смених зъбите и в момента изобщо не са това,което съм искала.
Искам да си активирам абонамент за Уча се.Някой от вас използва ли го?На мен ми харесва,понеже много помага с училището.Обаче не знам дали ако искаш да си активираш абонамент за 6 месеца и цената е 78 лв.и на месец излиза по 13лв. дали може тези пари да не се дадат в брой,ами да се плащат на вноски всеки месец?
Лятото гледах Игра на тронове.Сериалът е страхотен,но 8ми сезон май ще излезе чак 2019та и затова искам да започна да гледам нещо друго.Открих Stranger Things,но още не знам дали да го започна.Между другото ако някой от вас е гледал Игра на тронове,имаме за какво да си говорим.

Отговори

Отговор 1 от Eva

21:46ч
11.12.2017г.

Аз на майка ми съм и купила на Sephora палитра с гримове и парфюм "because it's you" на Emporio Armani. На баща ми парфюм "stronger with you", пак на Армани. Та да, доста пари бях спестила (от приятели, роднини и други).
Иначе за Коледа най- голямото ми желание е кученце. Другите са:
-Слушалки на Ариана Гранде ( и на мен не ми вършат работа старите)
-парфюм на Marc Jacobs, Daisy Kiss се казва
- някакви дрешки, аксесоари
- комплект гланцове на Kylie Jenner
Има и други неща сигурно, просто не се сещам. Разбира се не ги искам всички. Един подарък ми е достатъчен, като се има предвид, че не са и евтини.
Не използвам Уча се и няма как да ти кажа.
Пък и Игра на тронове не гледам, фен съм на Pretty little liars (малки сладки лъжкини).

P.S Ще кача снимки на подаръците след малко.


Отговор 2 от Eva

21:49ч
11.12.2017г.

Слушалките
Струват 150 щатски долара. Бая скъпички са!


Отговор 3 от Eva

21:51ч
11.12.2017г.

Парфюма
Струва около 100 щатски долара ( но не съм сигурна)


Отговор 4 от Eva

21:54ч
11.12.2017г.

Ето го и последното ми желание
Нямам представа колко струва!


Отговор 5 от Allexandra

18:32ч
12.12.2017г.

Дано да получиш поне едно от тези неща!


Отговор 6 от Eva

21:48ч
12.12.2017г.

Благодаря! А ти какво ще взимаш за любимците ти?


Отговор 7 от Allexandra

10:52ч
13.12.2017г.

Амии..силно казано да им взимам нещо.Понеже аз живея във Враца и тук нямам домашни любимци.Всичките са на село.Не им купувам някакви много специални неща.Най-много една топка за кученцата.На кончетата бонбони,понеже те много обичат.Но за мен е по-важно аз да съм при тях.


Отговор 8 от Stefcho

17:25ч
15.12.2017г.

Ами аз съм фен на породистите кокошки и искам инкубатор, за да си купувам яйца и сам да си ги излюпвам. Той вече е готов де( домашно производство, но е хубав поне за 30-40 яйца), а и днес получих новината че двойката ми шабо е снесла първото си яйце. Само се чудя на папагалите какво да вземе за да усетят и те коледното чувство така да го кажем. Утре ще ида до гекона да им поръчам или избера нещо.


Администратор

Въпросът е заключен!


Домашен любимец на седмицата

Мартина(Марти)

  Подаръци: 203

  Лакомства: 4260

  Гласове: 124

Избор на редактора

КАЙРА

  Подаръци: 5

  Лакомства: 96

  Гласове: 47

Последно добавени домашни любимци

Виж всички домашни любимци

Най-ново от блога

Към блога ...

Последно от Въпроси и отговори

Към въпроси и отговори ...