Правила за публикуване на въпроси!

Въпрос от Карамелче

От: 16:01ч 03.08.2013г.

раздел: Гризачи

На вас случвало ли ви се е чинчилата ви да умре на година и половина а да сте силно привързани към нея.Примен вчера се случи.Помогнете ми да го преживея!

Отговори

Отговор 1 от BigBadWolf♥

16:45ч
03.08.2013г.

Съжелявам


Отговор 2 от I love my dog Rex!!!

17:18ч
03.08.2013г.

Вземи си рибкиЯвно не си се грижила добре за нея


Отговор 3 от Nidalee

20:48ч
03.08.2013г.

ново животинче може пак да е чинчила час по-скоро!


Отговор 4 от ☆Betty☆

23:11ч
03.08.2013г.

имах чинчила те много лесно умират а ние се привързваме към тях 

Споделена история от Други

Чинчилата се опитва да се самоубие непрекъсното

Здравейте, преди известно време реших да си купя чинчила и започнах да събирам информация относно това животно. Изчетох доста саитове както и изписаното във форума тук. Трябва да ви кажа, че се отказах с такава сила с каквато съм се отказвал от малко неща. Струва ми се че това животно не е съвсем с всичкия си. Прочетох една тема, която имаше поне 100 поста е на двама души чинчилите им умряха преди да стигна седемдесети пост, и то просто ей така. Стигнах до заключението, че взаимоотношенията с това животно се свеждат до следното: Чинчила се опитва непрекъснато да се самоубие, а аз трябва всячески да го предотвратявам Защо мисля така: 1. Чинчила може да умре от топлинен удар, но чинчила непрекъснато се завира до парното, завива се с юргани и се препича на слънце, за да може да се загрее достатъчно и да умре. Чинчила не се мести на сянка или на хладно, трябва аз да я спасявам. 2. Аз мога да се храня от кофите за боклук 2 седмици и нищо няма да ми стане, но чинчила изяжда парче лакирано дърво отхапано от някой шкаф и веднага умира.


Отговор 5 от Карамелче

13:49ч
06.08.2013г.

Благодаря че толкова ме разтрои .. доктора каза че това е честа болест и 9 от 10 чинчили умират.Внезапно нещо започна да дриска не искаше да папка и да пие водичка и умря не знам точно не бях с родителите ми.Рибките са глупави .. само седят и какво .. чинчилата е страхотно животно .. ние се привързахме към нея много а и е обидно така да казваш че сме лоши стопани .. толкова любов .. и те не се самоубиват .. разболя се .. благодаря на тези които ме подкрепят .. бях се пооправила но пак се разтроих заради този коментар.Ще се опитам да го превъзмогна но той беше различна чинчилка .. наистина различна!!!


Администратор

Въпросът е заключен!


Домашен любимец на седмицата

Мартина(Марти)

  Подаръци: 203

  Лакомства: 4258

  Гласове: 124

Избор на редактора

КАЙРА

  Подаръци: 5

  Лакомства: 93

  Гласове: 46

Последно добавени домашни любимци

Виж всички домашни любимци

Най-ново от блога

Към блога ...

Последно от Въпроси и отговори

Към въпроси и отговори ...