Правила за публикуване на въпроси!

Въпрос от Andrea Popova

От: 13:45ч 28.05.2017г.

раздел: Котки

Здравейте!От много време не бях активна в сайта но имам да ви съобщя че Шари ще става майка!И исках да Ви попитам след колко дни след оплождането котката ще роди?Задавам този въпрос защото трябва до тогава да съм готова с приготовленията на удобно място където да е топло и приятно за котетата й.И трябва да мислим имена!Ще съм много благодарна за помоща Ви!

Отговори

Отговор 1 от Stefani

13:23ч
30.05.2017г.

По мои наблюдения около два месеца


Отговор 2 от Вики

22:16ч
02.06.2017г.

60-70 дни. Може би около седмица-2 (за да не почне да си търси друго място) преди раждането. Но няма гаранция че ще избере приготвеното за целта място.


Отговор 3 от Andrea Popova

14:30ч
04.08.2017г.

Благодаря ви,вече ще знам!Но няма повод за радост а за тъга.Когато бях на спортен лагер през Юли,Шари е хванала отровена мишка.Тъй като брат й-Пухчо е по-голям-изял по-голямата част,а Шари по-малката.Горкичкият мил Пухи!Стана му лошо и повръщаше,пиеше много вода,не искаше да го почеша по коремчето!И като трябваше да скача,скачаше бавно,тромаво и като се приземи-залита и пада на земята.Гледаше да седи на сянка,но това не му помагаше...Пухи си отиде!Котето което беше най-сладкото когато бяха малки!Още имам снимки на него и брат му(на снимката той изглежда много по-голям от брат си-брат му беше недохранен от майка им).Сега е горе при звездите и е с брат си.🌛✴Ако мога ще ви пратя рисунка(бих ревала кокато рисувам).(Някои думи може да са от Warrior Cats)(Неговото име като warrior cat беше Flamepelt).Ще ви дам линк ако искате да четете книгите безплатно или ги купете от Амазон.1-Into the wild,2-Fire & Ice,3-Forest of Secrets,4-Rising storm,5-A Dangerous Path и 6-The Darkest Hour.(Моля те кажи ми ако знаете Английски и ако са ви харесали-има хиляди книги от тази поредица!Дори и комикси но не мога да ви дам ПДФ за тях).Когато почетете малко ще разберете думуте от рисунката ми.


Отговор 4 от Andrea Popova

14:36ч
04.08.2017г.

Съжелявам за грешките в отговора ми!Ето линка https://sites.google.com/site/warriorcatspage/free-books (първите книги за последните 6)


Администратор

Въпросът е заключен!


Домашен любимец на седмицата

Мартина(Марти)

  Подаръци: 200

  Лакомства: 1283

  Гласове: 109

Избор на редактора

КАЙРА

  Подаръци: 0

  Лакомства: 21

  Гласове: 9

Последно добавени домашни любимци

Виж всички домашни любимци

Най-ново от блога

Към блога ...

Последно от Въпроси и отговори

Към въпроси и отговори ...