Правила за публикуване на въпроси!

Въпрос от Глория

От: 21:08ч 07.03.2016г.

раздел: Друго

Здравейте приятели!
Искам да Ви разкажа една малко тъжна история.
Както знаете не винаги съдбата е честна към хората и никой от нас не знае какво го чака утре . Понякога най-добрите имат най-тежка съдба. А за жалост моят прекрасен и добросърдечен съученик Миро е един от тях.
Още от малък Миро страда от заболяването катаракта, което налага отстраняването на лещите на очите му. С годините диоптърът му става все по-голям, а това пречи за воденето на нормален начин на живот. Миро е изключително умен и
любознателен човек, в училище винаги е бил отличник и е показвал десетки пъти, че притежава изключително много знания, но проблемът, който има е пречка за надграждането им, тъй като четенето се превръща в истинско мъчение в следствие на заболяването.
Поради затрудненото си финансово състояние семейството на Миро не може да си позволи операцията, която му е необходима, за да може да вижда отново както всички нас.
Сумата, която е нужна, е около 5 000лв. и е непосилна за близките му.
Затова се обръщам към Вас, приятели. Моля всеки, който има възможност и желание да помогне ,да преведе, без значение каква сума, по банковата сметка на Миро или да се свърже с мен.
Миро е един млад и интелигентен човек,който заслужава да му бъде даден шанс да продължи образованието си и да живее живота си пълноценно. Нека му подадем ръка !
Банковата сметка е в СОСИЕТЕ ЖЕНЕРАЛ ЕКСПРЕСБАНК.
МИРОСЛАВ МАЛИХЕРОВ МИХАЙЛОВ
IBAN: BG47TTBB94001526127409
BIC: TTBBBG22

Отговори

Отговор 1 от Алито

12:36ч
08.03.2016г.

За съжаление няма да ми дадат , но бих помогнала и ще го разпратя на приятели дано да се оправи


Отговор 2 от Глория

13:53ч
08.03.2016г.

Да, ако не може да помогнете финансово споделете в социалните мрежи. Ето линк към facebook поста https://www.facebook.com/ivetka.momchilova/posts/1050965931631434?pnref=story


Отговор 3 от Allexandra

16:54ч
08.03.2016г.

Дам,поредната тъжна история...Понякога си мисля,че лошите неща се случват само на добрите хора,но едва ли е така...
Аз не мога да помогна финансово.
Мисля,че чрез lapichki.com и facebook няма да се постигне много.Знаете,от време на време дават по новините хора с увреждания.Ще е много хубаво,ако така стане и с него.Тогава парите ще се съберат бързо,пък и не са толкова много и затова няма да се забавят...Ако има някакъв начин това да се случи ще е много добре!


Отговор 4 от Глория

20:15ч
08.03.2016г.

С класа ми организираме благотворителен концерт в двора на училището ни, от гр. Монтана сме. Ще посетим и по-развитите предприятия в околността. Имаме идеи, вероятно ще я има новината в местните медии. Споделете в социалните мрежи, банковата му сметка я има и дори и минималното ще е от полза.


Администратор

Въпросът е заключен!


Домашен любимец на седмицата

Мартина(Марти)

  Подаръци: 203

  Лакомства: 4260

  Гласове: 124

Избор на редактора

КАЙРА

  Подаръци: 5

  Лакомства: 96

  Гласове: 47

Последно добавени домашни любимци

Виж всички домашни любимци

Най-ново от блога

Към блога ...

Последно от Въпроси и отговори

Към въпроси и отговори ...