Правила за публикуване на въпроси!

Въпрос от lucellent

От: 16:00ч 24.10.2015г.

раздел: Кучета

Здравейте на всички!

Имам няколко въпроса, за моето 9 годишно.

1. То е смеска между болонка и дакел, има ли определено име тази порода?
2. Тъй като козината и бързо се омазнява, омирисва и става суха някаква, четох че са симптоми на липса на омега-3, това така ли е? Между другото къпя я естествено, но става въпрос за бързото омърсяване.
3. Има лош дъх, мисля си дали да не я заведа на ветеринар, който например да и изчисти зъбите, или пък сам да го направя, но как?
4. Понеже се храни може би почти изцяло с пилешки фенери, бихте ли препоръчали някакви храни с витамини или минерали/и двете, които да и дадат нужните, понеже според мене доста и липсват. Иначе като цяло си е доста игрива, щастлива е, но искам да и дам максимална грижа

Отговори

Отговор 1 от Neicho

17:48ч
24.10.2015г.

Сега ли се сети за максималната грижа Девет Години къде беше???


Отговор 2 от lucellent

18:00ч
24.10.2015г.

Не мисля, че точно от такъв отговор имам нужда.
Първо че съм тийнейджър, а когато взехме кучето бях малък и не разбирах. Както казах - тя си е щастлива, тъй като взе малко да остарява и с възрастта малко повече проблеми. Все пак не съм ветеринарен специалист, че да разбера дали е болна или не.


Отговор 3 от Neicho

18:12ч
24.10.2015г.

Ако имаш съмнения ,че кучето нещо не му е както трябва отиваш на ветеринар. Преглед отделно кръвни изследвания. И там ще ти кажат дали е добре или. Колкото повече отлагаш нещата може да са по-зле даже фатални. Имаш ли наблюдения върхо различно поведение от това което е няма какво да питаш тук и там грабвай кучето и на вет. Там ще ти кажат за добавки към храната защо се получава така с козинката. Дъхът идва от стомаха не от зъбите и ти ако ядеш пил финери и някой ензим вече от възраста не разгражда правелно храната и на теб ще е лош дъха. Като отидеш на вет да и види зъбите дребните породи страдат понякога от зъбен камък. Всичките отговори ще получиш на вет.Тук дори и да ти дадем съвет за добро за нея може да е лошо, все пак не го виждаме ,а дори и да го видим винаги е по-добре да го види специалист.


Отговор 4 от Holmes

18:14ч
24.10.2015г.

1. Не.
2. Колко често я къпеш? И с какво? Може да използваш сух шампоан. В апартамент или в къща с двор живее и ако е в къща с двор навън ли стои повече?
3. Има едни педигрий дента стикс за лош дъх, но аз давам на моите кучета сурови моркови да гризат. Зъбите й здрави ли са? Имя и пасти за кучета.
4. Josera, Eukanuba, това са добри храни. Вари й ориз и зеленчуци. Месо не спирай да даваш, може да даваш и друг вид с пилешкото. Риба също, но обезкостена.
И аз имам куче, кръстоска с болонка, на осем ще става. Ако имаш други въпроси можеш да ми пишеш на лични ^^.


Администратор

Въпросът е заключен!


Домашен любимец на седмицата

Мартина(Марти)

  Подаръци: 203

  Лакомства: 4260

  Гласове: 124

Избор на редактора

КАЙРА

  Подаръци: 5

  Лакомства: 96

  Гласове: 47

Последно добавени домашни любимци

Виж всички домашни любимци

Най-ново от блога

Към блога ...

Последно от Въпроси и отговори

Към въпроси и отговори ...