Правила за публикуване на въпроси!

Въпрос от dimitrova

От: 08:40ч 03.12.2014г.

раздел: Кучета

Кучето ми е ротвайлер на почти 6 месеца,но се разболя,съмненията са за парвовироза започнахме лечение за това.Заболяването започна с повръщане,диария и отпадналост след 3 дни диария отсъства,но повръщането е твърде често и има вече кръв в него вчера беше с цвят на рядко кафе,но днес имаше и свежа кръв.Лечението му се състои само от вливане на серум през последните 3 дни.
Дайте ми съвет.
Благодаря предварително

Отговори

Отговор 1 от Yoni Herondale

09:38ч
03.12.2014г.

Щом сегашният ветеринар ви е казал това, по-добре се посъветвайте с друг и вижте той какво ще каже. Или го заведете в клиника.


Отговор 2 от Neicho

09:45ч
03.12.2014г.

с какво го храниш? Има ли нужните ваксини ? Не искам да опровергавам ветеринаря ти ,но паровироза на 6месечно куче и то ваксинирано трудна работа нз как се е заразило понеже са най-оязвими докато са 1месец-2 и то без поставена ваксина. Отделно паро вирозата се лекува,а при такъв млад организам и вече що горе с добра имунна система доста трудно или бих казал невазможно е да е тази болест. Мойте и те са повръщали слуз с кръв това е когато са имали нарушение на стомашно чревния тракт .Смисъл диария и повръщане според мен е глътнал нещо снимка правеха ли му храни ли се кокали давала ли си му ? Питам за да може да започнем по-отдалече ако има заседнало нещо в стомаха било то и голямо парче кокал тези симптоми са напълно нормални ,а след няколко дни погрешно лечение и то с повръщане и диария кучето се обезводнява и започва да замаля оредложи на вета ти мойто мнение ( може и да греша) ,но за мен е малко вероятно да е паро вироза.А ако не запиши си с какви хапчета и инжекцие е лечението до сега и се посатвай с друг вет. Успех стискам палци на бебока дано се оправи!


Отговор 3 от Сиса

12:45ч
03.12.2014г.

Според мен отговор2 е доста изчерпателен.Аз лично не съм запозната с болестите по кучетата и затова бих те посъветвала да отидеш на друг ветеринар и да чуеш още едно професионално мнение.


Администратор

Въпросът е заключен!


Домашен любимец на седмицата

Мартина(Марти)

  Подаръци: 203

  Лакомства: 4260

  Гласове: 124

Избор на редактора

КАЙРА

  Подаръци: 5

  Лакомства: 96

  Гласове: 47

Последно добавени домашни любимци

Виж всички домашни любимци

Най-ново от блога

Към блога ...

Последно от Въпроси и отговори

Към въпроси и отговори ...