1497

0

Жена залепи устата на кучето си с тиксо и качи снимките му в интернет

Раздел: Кучета

Категория: Новини

   

В Солсбъри, САЩ, жена е обвинена в жестокост към животните. Следователите твърдят, че тя е залепила устата на кучето си с тиксо, за да спре да хапе детето й. Според доклада тя снима кучето по този начин и след това публикува снимките в социалната мрежа.

Кимбърли Анн Хауъл е на 25 години и е собственичка на женското куче Лия. Тя залепя устата му с тиксо, след което качва снимките в своя Facebook профил с надпис "Ха-ха".

Хауъл казва на следователите, че го е направила, защото кучето не спира да лае и хапе.

"Предупредих я!", пише Кимбърли под снимките. "Казах й, че ще я науча да не хапе бебето макар и на игра".

В своя защита младата жена твърди, че не е оставила кучето със залепена уста дори и за 5 минути. Тя казва на следователите, че това не е "голяма работа", и че кучето "не е наранявано физически". Кимбърли допълва, че е отстранила лентата веднага след публикуване на снимките.

Според доклада, Хауъл изглежда по - разстроена заради грубите коментари, които хората отправят за нея във Facebook, отколкото за това, което се е случило с кучето й.

"Може би трябваше да поясня, че се шегувам, когато написах всичко това ... Честно казано, всеки ще разбере колко разглезено и обичано е кучето ми, ако прекара една седмица в нашата къща. Всеки, който ме познава, знае каква беше Лия, когато я взех - кожа и кости, и каква е сега".

Ето какво публикува на своята страница Кимбърли впоследствие:

"Аз направих своите грешки в живота и повярвайте ми, платила съм и все още плащам за тях. Но да злоупотребявам с животно или да бъда насилник, това не е вярно".

От своя страна Джейми Стивърс от Държавната комисия за защита на животните отбелязва, че залепването на устата на кучето с тиксо може да доведе до сериозни последици за неговото здраве и че има много по - подходящи възможности за защита от ухапване, като поставяне на намордник например.Източник:bauabau.bg

Сподели в:

Как трябва да се храни кучето?

Как да предпазим кучето от топлинен удар?

Грижи за очите и ушите на кучето

Добави коментар

КАТЕГОРИИ

Всички
Здраве
Новини
Любопитно
Полезно
Други

Домашен любимец на седмицата

Мартина(Марти)

  Подаръци: 203

  Лакомства: 4260

  Гласове: 124

Избор на редактора

КАЙРА

  Подаръци: 5

  Лакомства: 96

  Гласове: 47

Последно добавени домашни любимци

Виж всички домашни любимци

Най-ново от блога

Към блога ...

Последно от Въпроси и отговори

Към въпроси и отговори ...