1884

3

Директор на училище заповяда куче да бъде заровено живо

Раздел: Кучета

Категория: Любопитно

   

        Напоследък все по-често се сблъскваме с ужасяващи случаи на насилие върху животни. Такива истории обаче са налице не само у нас, а по цял свят. Неотдавна потребителите в Интернет останаха потресени, научавайки за злочестото куче Лили, което беше заровено живо и то не заради кого да е, а по нареждане на директор на училище в Република Южна Африка.

Бедната, болна и гладна Лили скитала по улиците на Кейптаун в търсене на нещо за хапване. Но вместо да утоли глада си, частично парализираното куче станало жертва не злонамерени човешки действия.

Безпризорният пес се оказал близо до местно учебно заведение и явно надявайки се да получи малко храна, започнал да лае усилено. Това изобщо не се харесало на директора на училището и той наредил на двама портиери да уловят шумното животно и да го заровят живо, пише iheartdogs.

Тогава служителите улавят бездомното куче и го напъхват в дупка, след което започват да го заравят. През това време Лили започва да скимти и да вие с надеждата жестоките хора да се откажат от намеренията си. В този момент свидетели на случващото се се обаждат в отдел за защита на животните и ужасът за бедното същество бива прекратен.

Въпреки лошия си късмет кучето все пак не става жертва на човешкото безразсъдство и бива извадено навреме от ямата от организацията за защита на животните. След този неприятен случай животът на Лили най-после поема в положителна насока. Спасеното пале претърпява лечение, което да повлияе парализата му.

След това Лили най-после намира свой дом и стопанка, която да я храни, разхожда и обгражда с любов. Най-сетне тя попада в ръцете на човек, който знае как да се държи с кучета в подобно положение и животни като цяло. Въпреки драматичното начало тази история все пак завършва с щастлив край за очарователното куче.

Двамата портиери, които са се опитали да заровят Лили, пък са осъдени за жестокост към животните. Директорът, който е заповядал на служителите да извършват ужасното злодеяние, първоначално успява да се покрие. По-късно обаче той си получава заслуженото и влиза в затвора, където му е мястото.


Източник:miau.bg 

Сподели в:

Какво може да бъде токсично за Вашето куче?

Снежното куче

Как да обучим правилно нашето куче - изпитани съвети

Добави коментар

Коментар 3 от Нора

17:27ч
26.11.2016г.

Смахнат и жесток директор!


Коментар 2 от Весела Симеонова

07:24ч
16.11.2016г.

офф


Коментар 1 от Eva

13:32ч
15.11.2016г.

Така му се пада на този директор!


КАТЕГОРИИ

Всички
Здраве
Новини
Любопитно
Полезно
Други

Домашен любимец на седмицата

Мартина(Марти)

  Подаръци: 203

  Лакомства: 4259

  Гласове: 124

Избор на редактора

КАЙРА

  Подаръци: 5

  Лакомства: 95

  Гласове: 47

Последно добавени домашни любимци

Виж всички домашни любимци

Най-ново от блога

Към блога ...

Последно от Въпроси и отговори

Към въпроси и отговори ...