1230

2

Тайландка видя как питон изяжда кучето ѝ

Раздел: Кучета

Категория: Любопитно

   

         

Несъмнено най-големият кошмар за всеки собственик на куче е да гледа как животното му умира, без той да може да направи нищо, за да го спаси. За жалост, точно такава се оказа тежката участ на 21-годишната жена от Тайланд.

Ужасяващият случай е станал преди броени дни. В малките часове на нощта младата жена чула пронизващи звуци и веднага напуснала спалнята си, за да провери какво се случва.

След броени секунди тя съзряла чудовищна сцена, която никога няма да забрави. Пред очите ѝ се извивал гигантски 6-метров питон, който лакомо поглъщал любимото ѝ куче Фино.

Бедното пале било заклещено в свирепата паст на огромния звяр и не можело дори да помръдне. Стопанката на Фино направила опит да се свърже със специализирани служби, които да се притекат на помощ на домашния ѝ любимец, но когато те най-сетне дошли, вече било твърде късно.

Това не е първият подобен случай. Припомняме, че преди осем години същата беше и съдбата на куче от Австралия, погълнато от 5-метров питон. Стопаните на покойното куче забелязали гигантската змия да се навърта около колибката на четириногото, но не предприели нищо.

Питон изяжда куче

Дни по-късно двете дечица в семейството видели с очите си как любимото им пале се превръща в закуска на прегладнялото влечуго. Едва тогава родителите им се сетили да потърсят херпетолог, който да ги избави от опасния нашественик.


Източник: miau.bg


Сподели в:

Как трябва да се храни кучето?

Как да предпазим кучето от топлинен удар?

Грижи за очите и ушите на кучето

Добави коментар

Коментар 2 от cybercop

15:20ч
04.11.2016г.

Интересно, как всички имат време да снимат, а нямат време да хванат един кол и да помогнат на домашния си любимец. В интерес на истината, няма нищо противоестествено змия да убие куче или куче да убие змия.


Коментар 1 от Asen

15:43ч
02.11.2016г.

Горкото куче! Сви ми се сърцето само като прочетох статията! Виновни са единствено тези специализирани служби- да са дошли по- рано, имало е шанс да го спасят!


КАТЕГОРИИ

Всички
Здраве
Новини
Любопитно
Полезно
Други

Домашен любимец на седмицата

Мартина(Марти)

  Подаръци: 202

  Лакомства: 4252

  Гласове: 124

Избор на редактора

КАЙРА

  Подаръци: 5

  Лакомства: 90

  Гласове: 44

Последно добавени домашни любимци

Виж всички домашни любимци

Най-ново от блога

Към блога ...

Последно от Въпроси и отговори

Към въпроси и отговори ...