2188

0

Говорещият с кучета на живо в София

Раздел: Кучета

Категория: Новини

   

Сизър Милан - водещият на предаването "Говорещият с кучета" по National Geographic и едно от най-известните лица в областта на поведението на домашните любимци, ще представи свое шоу-демонстрация у нас през март 2017 г.. Гостуването му на 23 март е част от неговото европейско турне, а на сцената в "Арена Армеец" може да се качи и вашето куче, съобщават организаторите от Loud Concerts.

Роденият в мексиканска фавела Милан е самоук. Преди да започне предаването си работи с агресивни животни и основава "Център за кучешка психология" в Калифорния. За старта в National Geographic му помагат знаменитостите, станали негови клиенти. "Говорещият с кучета" продъжава девет сезона - от 2004 г. до 2012 г. и се излъчва в над 80 страни. Три от неговите книги попадат в списъка с бестселъри на "Ню Йорк Таймс".

У нас Милан ще говори 
по теми като как да постигнете по-добри и щастливи взаимоотношения с вашето куче, каква роля играят инстинктите при формирането на поведението на човека и кучето и как да разчитате кучешкия език на тялото, за да решавате поведенчески проблеми. В демонстрациите ще участват подбрани български кучета, като всеки желаещ стопанин ще може да запише любимеца си. Информация за кастинга ще има на по-късен етап.

Билетите за срещата са в продажба от  5 август, петък в мрежата на Eventim.bg и партньорите им в страната, а цените варират от 59 лв до 145 лева.

Източник: http://www.dnevnik.bg/

Ключови думи:

Говорещият с кучета, на живо, в София, Сизър Милан

Сподели в:

Кучета, подходящи за хора с алергии

Подходящи породи кучета за деца

Вътрешни паразити и обезпаразитяване на кучета

Добави коментар

КАТЕГОРИИ

Всички
Здраве
Новини
Любопитно
Полезно
Други

Домашен любимец на седмицата

Мартина(Марти)

  Подаръци: 203

  Лакомства: 4260

  Гласове: 124

Избор на редактора

КАЙРА

  Подаръци: 5

  Лакомства: 96

  Гласове: 47

Последно добавени домашни любимци

Виж всички домашни любимци

Най-ново от блога

Към блога ...

Последно от Въпроси и отговори

Към въпроси и отговори ...