1769

0

Възрастен китаец завеща 12 000 долара на кучето си!

Раздел: Кучета

Категория: Новини

   

Близо дванадесет хиляди долара смята да остави на кучето си възрастен китаец от провинция Хейлунцзян. Мъжът си няма никого, затова и възнамерява, когато си отидете от този свят, цялото му наследство да бъде използвано за нуждите на неговия домашен любимец.

Първоначалните планове на 71-годишния господин били да предостави крупната сума на местен приют за животни, където с нея да се покриват разходите покрай кучето му Ерфу. Четириногото се явява единственият близък на този човек, защото всички останали негови родственици вече не са между живите.

Синът му почива при трагични обстоятелства, докато е още съвсем малко момче, а години след това угасва и съпругата му. Ето защо отдавна старецът живее само с Ерфу. Взима го, когато той е мъничък, и му отдава цялата си обич.

Преди време кучето се изгубва и тогава мъжът преживява истински ужас. Благодарение на съвестни хора обаче песът отново е върнат у дома. Във времето, прекарано без него обаче, китаецът осъзнава колко много значи това животно за него и затова решава да му остави цялото си състояние.

Напоследък не се чувствам добре и единствената ми грижа е кучето. Надявам се в приюта да се погрижат добре за него спарите, които ще му оставя, споделя мъжът, който има няколко инфаркта зад гърба си, пред китайски медии.

От приюта вече са уверили стареца, че ако с него се случи нещо, ще приберат Ерфу. Те обаче са отказали да се възползват от спестяванията, които той възнамерява да остави на кучето си.

Източник: miau.bg

Сподели в:

Как трябва да се храни кучето?

Как да предпазим кучето от топлинен удар?

Грижи за очите и ушите на кучето

Добави коментар

КАТЕГОРИИ

Всички
Здраве
Новини
Любопитно
Полезно
Други

Домашен любимец на седмицата

Мартина(Марти)

  Подаръци: 203

  Лакомства: 4260

  Гласове: 124

Избор на редактора

КАЙРА

  Подаръци: 5

  Лакомства: 96

  Гласове: 47

Последно добавени домашни любимци

Виж всички домашни любимци

Най-ново от блога

Към блога ...

Последно от Въпроси и отговори

Към въпроси и отговори ...