2120

0

Пристрастена маймуна пие бензин от мотоциклети

Раздел: Други

Категория: Любопитно

   


   Група тайландци, озадачени от повтарящите се кражби на гориво от мотоциклетите им, решили да проведат собствено разследване. Те наистина успели да разобличат виновника, но представете си изненадата им, когато открили, че това е маймуна, която пие бензина им.

Мъжете, които работят като търговци в градчето Панипат, казват, че неколкократно са си тръгвали от работа и са установявали, че е източено горивото от превозните им средства.


Извършителят бил неизвестен.


Мотоциклетистите заснели видео, което уловило как маймуната изважда маркучето от резервоара и смуче бензина. Животното сяда до паркираните мотори и изчаква никой да не го гледа, след което извършва необичайната кражба.


"Маймуната очевидно е пристрастена към бензин. Тя би отказала да яде дори банани и ядки, ако някой ѝ предложи размяна", разказва Гаурав Ликха, шеф на доброволческа организация в града. Той добавя, че приматът не е опасен за хората, тъй като вероятно постоянно е пиян.

Мъжете, успели да заснемат маймуната, която източвала до дъно резервоарите им, твърдят, че след като неколкократно са я прогонвали от паркинга, тя спряла да пие бензинът им. Може би обаче, е намерила друг източник на огнената течност....
източник: факти.бг


Ключови думи:

маймуна, бензин, мотоциклети

Сподели в:

Дългоносата маймуна

Морска маймуна

Откриха нов вид маймуна в Африка

Добави коментар

КАТЕГОРИИ

Всички
Здраве
Новини
Любопитно
Полезно
Други

Домашен любимец на седмицата

Мартина(Марти)

  Подаръци: 203

  Лакомства: 4260

  Гласове: 124

Избор на редактора

КАЙРА

  Подаръци: 5

  Лакомства: 96

  Гласове: 47

Последно добавени домашни любимци

Виж всички домашни любимци

Най-ново от блога

Към блога ...

Последно от Въпроси и отговори

Към въпроси и отговори ...