1234

0

Невиждано геройство! Майка се сби с пума, за да спаси детето си

Раздел: Котки

Категория: Новини

   

Невиждано геройство извърши млада майка от град Аспен, щата Калифорния. Жената се сби с пума и рискува собствения си живот, за да спаси този на 5-годишното си детенце, съобщава Си Ен Ен.

Инцидентът е станал в преди броени дни в покрайнините на американското градче. Докато се занимава с домашните си задължения, майката чула писъци от двора, където си играели двете ѝдеца.

Тя мигновено излязла навън, където с ужас видяла как пума е притиснала малкото ѝ момченце и то е на път да загине пред очите ѝ. Без да мисли много, младата жена влязла в опасна схватка с дивия звяр и измъкнала от пастта му детето си. След като видяла, че няма да вечеря с момчето, пумата отпрашила нанякъде.

През това време бащата на детето се обадил на бърза помощ и на мястото пристигнали лекари, които оказали първа помощ на пострадалите майка и син. В момента състоянието на момчето и жената е стабилно.

Смелата майка е с рани по крака и ръката, но те не са сериозни. Момчето е с по-лоши наранявания, но от болницата, където е прието, съобщават, че скоро ще оздравее.

Източник: miau.bg

Сподели в:

Кенгуру спаси дете

Папагал спаси човек от ограбване

Котка застана на пътя на куршум, за да спаси котенцата си

Добави коментар

КАТЕГОРИИ

Всички
Здраве
Новини
Любопитно
Полезно
Други

Домашен любимец на седмицата

Мартина(Марти)

  Подаръци: 203

  Лакомства: 4257

  Гласове: 124

Избор на редактора

КАЙРА

  Подаръци: 5

  Лакомства: 93

  Гласове: 46

Последно добавени домашни любимци

Виж всички домашни любимци

Най-ново от блога

Към блога ...

Последно от Въпроси и отговори

Към въпроси и отговори ...