1710

0

Състезание ендюранс 9-и юли

Раздел: Други

Категория: Новини

   

Здравейте, приятели на конете! Може би някои от вас са чували, а други може би са били на миналогодишното състезание по ендюранс в клуб по конен спорт Русалиите. Миналата година клубът организира първото си ендюранско състезание, а датата беше 11 и 12 юли. Тогава постигнахме чудесен успех. Самото състезание премина без произшествия и дисквалификации нямаше. Всички много се забваляваха, създадоха се много нови познанства, а в края на състезанието по време на церемонията по награждаването, тогавашната кметица на село Бачево поздрави лично състезателите. След това всички участници се събраха на празничен обяд.

Сега, 11 месеца по-късно, предвид миналогодишния успех, ние от клуб по конен спорт Русалиите с гордост можем да съобщим, че на наш терен отново ще се проведе състезание по ендюранс! Този път датите са 8-ми и 10-и юли. Състезанието отново е на 30, 40, 60 и 80 километра, като първия ден ще могат да се изявят начинаещите на късите дистанции, а на 10-и вече е деня за по-опитните да покажат уменията си.

Теренът около базата е много разнообразен и предизвикателен. Всеки километър е различен, минава се както през гъсти гори, така и през открити поляни и докато една част от маршрута е равна, в следващия момент идват хълмовете. Флората и фауната са изключително богати на видове, не би дотегнало на състезателите през целия път, а зрителите могат да се разходят из природата докато изчакват участниците да направят обиколката и да се върнат на вет гейта.

Конна база Русалиите се намира на 3 километра нагоре в планината от село Бачево, община Разлог.

За повече информация- http://rusaliite.bg/kontakti/

Надяваме се тази година да се съберем много повече хора и да си изкараме още по-добре и от предния път


Галерия от миналогодишното състезание:Паузата на вет гейтаПроверка на кон във вет грйтаСъстезател Надя Попова с кон ФродоНаградите
Караваните на състезателитеПочивка след състезанието


Ключови думи:

коне, ендюранс, село Бачево, Русалиите

Сподели в:

Делфини на състезание по сърф

Костенурка спечели състезание по ски, изпреварвайки заек и канарче

Мълния удари в публиката на конно състезание край Шумен, четирима са ранени

Добави коментар

КАТЕГОРИИ

Всички
Здраве
Новини
Любопитно
Полезно
Други

Домашен любимец на седмицата

Мартина(Марти)

  Подаръци: 203

  Лакомства: 4257

  Гласове: 124

Избор на редактора

КАЙРА

  Подаръци: 5

  Лакомства: 93

  Гласове: 46

Последно добавени домашни любимци

Виж всички домашни любимци

Най-ново от блога

Към блога ...

Последно от Въпроси и отговори

Към въпроси и отговори ...