1376

1

Детско парти с алигатори

Раздел: Влечуги

Категория: Любопитно

   

      Американец от Флорида предлага необичаен начин за забавление на деца – плуване с алигатори. Срещу 170 долара лири Боб Барет от Тампа Бей докарва до дома на всяко празнуващо дете истински алигатор, макар и само 1,5 метра дълъг, който да се превърне в основна атракция на детското парти, пишат oт inews.bg.


     "Всички се кефят на парти в басейна с алигатор", убеден е американецът, на когото идеята хрумва, когато основният му бизнес с фиксирана атракция с алигатори започва да замира.


      Мъжът с търговски нюх решава, че след като децата не идват при алигаторите, той ще им ги донесе на тепсия. Освен това Боб се сеща, че на дечурлигата сигурно вече са им писнали партита с пица, клоуни и обикновени партита в басейна и предусеща, че ще ги заинтригува идеята за малко по-опасния вариант с жив алигатор.


      Влечугото все пак не се пуска в басейна съвсем необезопасено – за да се избегнат нежелани инциденти, челюстите му първо биват завързани здраво. След това, твърди Боб пред ABC News, няма никакъв риск за децата.


      От Службата за опазване на дивия живот във Флорида с неохота признават, че мъжът не върши нищо нелегално и все пак отбелязват, че не биха окуражили подобни партита.
Източник: novini.bg

Ключови думи:

детско парти с алигатори

Сподели в:

Хелоуин парти с изненади във варненския зоопарк

3-годишно хлапе хваща алигатори

Нашествие на калинки-алигатори в Бъгария

Добави коментар

Коментар 1 от Violeta

09:54ч
01.08.2013г.


КАТЕГОРИИ

Всички
Здраве
Новини
Любопитно
Полезно
Други

Домашен любимец на седмицата

Мартина(Марти)

  Подаръци: 203

  Лакомства: 4258

  Гласове: 124

Избор на редактора

КАЙРА

  Подаръци: 5

  Лакомства: 93

  Гласове: 46

Последно добавени домашни любимци

Виж всички домашни любимци

Най-ново от блога

Към блога ...

Последно от Въпроси и отговори

Към въпроси и отговори ...