938

4

Жестоко! Отровиха куче - любимец на цял блок в Радомир.

Раздел: Кучета

Категория: Новини

   

Отравянията на кучета в град Радомир продължават. Куче - любимец на жилищен блок в квартал "Арката" стана жертва на недобросъвестни лица. За това сигнализира читателя Драгомиров, който е възмутен от случилото се. Кучето на име Сара е било любимец на целия блок.

"Ето пак една "скромна" изненада....Тази САРА си отиде по-най коварния метод,ОТРАВЯНЕ с бързо действаща отрова.Не си бях в къщи,съседи се опитали да и помогнат,обади ли се на ветр.лекар,оттам последвал отговор-да се действа с активен въглен...обаче,уви. САРА си отиде за около 1-2часа. Опитала се да потърси помощ,качила се с последни сили до първия етаж и там КРАЙ. Да допълня само едно,тя бе скучна,след няколко дни щеше да си има малки.......не е ли гадно,мръсно,долно това деяние,кажете? Какво от това,че тя е бездомно? Тя не виновна за съдбата си! Или това е начина да се "отърваваме" от тях?!?! Това, зло, деяние се наказва по чл.325 ал.Б, СМЪРТ ПО ОСОБЕНО ЖЕСТОК НАЧИН,МЪЧИТЕЛЕН и е криминално деяние. Този път изказвам леко похвали на 112 и Аглика, ветр.лекар ,която прибра САРА.От мръсния отвратителен свят в който живеем и се самоизяждаме,залисани в сивото си ежедневие, да си правим мръсотии. "Хвала" на убиеца върлуващ в ж.к."АРКАТА","хвала"...", възмущава се от стореното злодеяние читател.

Радомирецът сподели, че отглежда 2 кучета и цял живот е бил покрай най - добрия приятел на човека. Сега той е афектиран от случилото се.

Преди 2 седмици радомирци алармираха, че кастрирани бездомни кучета изчезват, а някои от тях са намирани отровени. Трите загинали бездомни кучета бяха открити в същия квартал, в който е отровена Сара - ж.к. "Арката".

Местните жители се притесняват за домашните си любимци, както и за децата си, тъй като и те могат да станат жертва на отровата.

отровената Сара
отровената Сара
Източник: zapernik.bg

Ключови думи:

жестоко, отровиха куче, Радомир

Сподели в:

Какво може да бъде токсично за Вашето куче?

Тарантулата домашен любимец и пазител

Змията-домашен любимец

Добави коментар

Коментар 4 от kalismile

20:31ч
27.04.2014г.

Изродщина еейййй,лоши,лоши същества!


Коментар 3 от Hater

09:42ч
26.04.2014г.

Тцтцтцтцтцтцтцтц...такива хора са за затвора.


Коментар 2 от Yes! I'm Nia! Problem?

09:11ч
26.04.2014г.


Коментар 1 от Dreamer

23:19ч
25.04.2014г.


КАТЕГОРИИ

Всички
Здраве
Новини
Любопитно
Полезно
Други

Домашен любимец на седмицата

Мартина(Марти)

  Подаръци: 203

  Лакомства: 4260

  Гласове: 124

Избор на редактора

КАЙРА

  Подаръци: 5

  Лакомства: 96

  Гласове: 47

Последно добавени домашни любимци

Виж всички домашни любимци

Най-ново от блога

Към блога ...

Последно от Въпроси и отговори

Към въпроси и отговори ...