744

1

Защо трябва да се срещате с мъж с куче

Раздел: Кучета

Категория: Любопитно

   

Собствениците на домашен любимец са отговорни, социални и лесно прощават

Защо трябва да се срещате с мъж с куче

Ако отново излизате на „пазара на срещи“, то задължително ще установите, че предложенията са много. Не всички от тях обаче са качествени. Всъщност истински късмет е жена да попадне на мъж, който не търси секс само за една нощ, може да се води интелигентен разговор с него, изглежда добре и т. н. Когато търсите потенциална половинка, винаги трябва да бъдете нащрек за черти, които се открояват по някакъв положителен начин.

Защо трябва да се срещате с мъж с куче

Според изследвания мъжете и жените, които притежават кучета, са склонни да бъдат по-социални, активни и внимателни – все черти, които са необходими в света на запознанствата. Домашният любимец от своя страна развива различни добри качества у своя собственик. Ето и причините, заради които е хубаво да се срещате с мъж с куче:

1. Той е социален. Кучетата са социални животни, които обичат игрите в групи, разходките и опознаването на нови места. Поради тази причина, хората, които са избрали да гледат куче, също притежават тези качества.

2. Той е отговорен. Кучетата са животни, които изискват повече грижи и внимание, отколкото котките, например. Научаването как човек трябва да се грижи за друго живо същество, е процес, който изисква търпение, ангажираност и отговорност. След като един мъж е поел отговорност да има куче, значи той вече знае как да подрежда своите приоритети и да показва отговорно поведение.

3. Той е вежлив. Когато един мъж има куче, той вече не мисли само за себе си. Той е наясно с чуждите желания и нужди. Затова той винаги ще бъде вежлив, услужлив и ще се опитва да се съобразява с това, което вие желаете.

4. Той може да прощава. Всеки, който някога е гледал куче знае, че понякога белите и „инцидентите“ не могат да бъдат контролирани. Собственикът на домашен любимец обаче знае, че това са малки проблеми, за които не бива да се сърди изобщо. Тази нагласа позволява на мъжа с куче да смята, че няма нужда да се сърди изобщо за дребни неща и че винаги е по-добре да се прости.

5. Той е лоялен. За повечето хора кучето е равно на дете. Лоялността към най-скъпото нещо на света е неизменна част от родителството. В случая гледането на куче може да развие у мъжа по-голяма лоялност към близките, семейството и партньора.

6. Той е добър спътник. По-голяма част от собствениците на кучета са намерили утеха в своя домашен любимец, но тайно в себе си желаят да срещнат някого, с когото да споделят своя живот.

Източник:  zoomania.org

Ключови думи:

Домашни любимци Жени Кучета Мъже

Сподели в:

Как трябва да се храни кучето?

Какво може да бъде токсично за Вашето куче?

Защо моята котка е толкова активна през нощта?

Добави коментар

Коментар 1 от BigBadWolf♥

22:24ч
02.01.2014г.


КАТЕГОРИИ

Всички
Здраве
Новини
Любопитно
Полезно
Други

Домашен любимец на седмицата

Мартина(Марти)

  Подаръци: 202

  Лакомства: 4248

  Гласове: 122

Избор на редактора

КАЙРА

  Подаръци: 5

  Лакомства: 87

  Гласове: 42

Последно добавени домашни любимци

Виж всички домашни любимци

Най-ново от блога

Към блога ...

Последно от Въпроси и отговори

Към въпроси и отговори ...