GERIAT'S MERRY DOGS

Добавен на: 

10:18ч на 05.05.2014г

Категория: 

Развъдници

Адрес: 

София

e-mail: 

geriat@abv.bg

Телефон: 

359 (0) 896 809

Скайп: 

missadi

Уеб сайт: 

www.geriatsmerrydogs.com

Описание:

Гергана Атанасова е собственик и ръководител на развъдника за ротвайлери „Geriat’s Merry Dogs”, който е към НКР(Национален Клуб Ротвайлер) - БРФК(Българска Републиканска Федерация по Кинология) - FCI( Fédération Cynologique Internationale) - IFR(International Federation of Rottweiler friends).

Гергана Атанасова е високо квалифициран професионалист с дълъг опит. Член е на българския Национален Клуб Ротвайлер. Тя изпълнява в клуба длъжността на главен селекционер и съдия по развъждането и подбора на породата Ротвайлер в България.

Гергана Атанасова е специализиран екстериорен съдия за породата Ротвайлер и съдия по развъждането и подбора утвърден от международната федерация по кинология FCI. Участва като съдия в специализирани изложби - България, Русия, Австралия, Бразилия.

Гергана Атанасова се занимава с развъждане и селекция на породата повече от 20г. Тя обръща специално внимание на селекциата, която дава в голяма степен гаранция за качествата на кучетата, толкова по отношение на външния им вид, колкото и за темперамента им.
Целта на селекцията е да се изберат кучета, които взаимно се допълват физически и по отношение на темперамента им, за да се приближи максимално до идеалите за породата. Всички разплодни животни, с които работи са с HD frei, ED frei, BH, ZTP. Здрави са физически и психически, енергични, издръжливи, предани, любвеобилни, с отлична социализация.

Спазвайки правилата за селекция и развъждане

Сподели в:

Добави коментар

КАТЕГОРИИ

Всички
Клиники
Хотели
Развъдници
Други

Домашен любимец на седмицата

Мартина(Марти)

  Подаръци: 203

  Лакомства: 4260

  Гласове: 124

Избор на редактора

КАЙРА

  Подаръци: 5

  Лакомства: 96

  Гласове: 47

Последно добавени домашни любимци

Виж всички домашни любимци

Най-ново от блога

Към блога ...

Последно от Въпроси и отговори

Към въпроси и отговори ...