Миа

Какво имам за тази седмица:

   +

   +

 x0.8 =

 0

11

Виж кой е гласувал


22


Дай лакомство

  0

Собственик: 

Моника

Аз съм: 

куче

Порода: 

Немски шпиц

Пол: 

женски

Рожденна дата: 

02.04.2015

Албум:

Все още няма албум.

Сподели в:

Моята история:

Една късна вечер(покрай 1 или 2 през ноща) докату спях най спокойно със мама и братчетата ми изведнъж ме събудиха и ме сложиха в някъква чанта, от там в колата и така се озовах на бензиностанцията на която работи кака.. бати ме сложи със се чантата на масата а аз не помръдвах. Някой разтвори чантата.. и тогава си засекохме погледите, това беше тя, новата ми мама! Прегърна ме и ме отведе към колата... пътувахме цяла нощ към новият ми дом, когато пристигнахме кака мони ме сложи в леглото ми но аз бях малко уплашена и се скрих, когато видях, че няма нищо страшно с кака станахме неразделни, така е и до ден днешен!

Харесва:

Обожавам когато чуя, че кака шушка в плика с гранули... значи, че ще ядем (аз направо гълтам нали и без това стомахът ме ще го преработи защо да се мъча да дъвча) обичам когато чуя 'хайде вън' и кака зима нагръдника и повода и отиваме на разходка. Обичам да си играя с кака и всички в семействито, обичам и да правя бели понякога но и да си почивам особено обичам да лая..

Не харесва:

Не харесвам малки лоши деца, които викат и ме гонят, от малка се уплаших от тях и сега не ги харесвам! Не харесвам и други кучета особено ако кака си играе с тях а не с мен! Много съм ревнива... и не ми харесва да ме пипат по нослето а бати постоянно го прави мразя когато чуя че ина някой на вратата и звъни на звънеца.

Семейство:

Бейлис
Роки
Добави коментар

Коментар 1 от Aннa

22:37ч
27.07.2017г.

Поздравления


Домашен любимец на седмицата

Мартина(Марти)

  Подаръци: 203

  Лакомства: 4257

  Гласове: 124

Избор на редактора

КАЙРА

  Подаръци: 5

  Лакомства: 92

  Гласове: 45

Последно добавени домашни любимци

Виж всички домашни любимци

Най-ново от блога

Към блога ...

Последно от Въпроси и отговори

Към въпроси и отговори ...

 [X]Затвори