Луна

Какво имам за тази седмица:

   +

   +

 x0.8 =

 0

12

Виж кой е гласувал


26


Дай лакомство

  0

Собственик: 

Sim

Аз съм: 

котка

Порода: 

Домашна котка

Пол: 

женски

Рожденна дата: 

02.06.2015

Албум:

Все още няма албум.

Сподели в:

Моята история:

Родих се в съседна къща на село заедно с братчето и сестричето ми. Мама ни гледаше с много любов и се грижеше за нас. Не след дълго обаче братчето ми отиде при друго семейство, а мен дойде да ме вземе една кака. Бях само на 2 месеца и няколко дена. Стопанката ми ме сложи в някаква гадна, тясна кутия, от която се мъчих да избягам през целия път до новия ми дом. Отначало много ме беше страх и не исках да се разделям с мама, и като пристигнах в новия си дом бях стресирана, но бързо свикнах. Прекарах първата си седмица в само в една стая. На втората вечер от пристигането ми ме окъпаха - първата баня в живота ми, различна от близкането на мама - ама че гадно беше! Цялата ми козина натежа и аз мяуках жално, но затова пък след банята вече нямах досадни бълхи. След тази една седмица започнаха да ме запознават с останалата част от къщата. Тук живеят много хора, както и едно куче на име Джена. Мен много ме беше страх от нея отначало, но сега сме си приятелчета и аз често си играя с нея Всички вкъщи много ми се радват и ме обсипват с внимание. Макар и мама да ми липсва, тук много ми харесва. Не искам никога да се разделям с дома си.

- Луна

Харесва:

Много обичам да ям, особено течните храни - гранулите нещо не са ми по вкуса, но като няма друго и тях ям. Обичам да се излежавам на някой от столовете в хола, обичам да се закачам с Джена и да се гоним Любимото ми занимание е да седна на перваза в хола и да наблюдавам двора отвън. Понякога виждам някоя и друга побратима да се промъква в търсене на храна и очите ми се ококорват от любопитство, а в същото време ми се ще да изляза навън и да им разкажа играта - хей, това си е моя територия! Моето семейство обаче не ме пуска навън, а и мен, да си призная, ме е страх. Обичам да си играя с каквото намеря по пода, обаче понякога най-невъзмутимо ми конфискуват играчката Най-много от всичко обаче обичам вечер да се гушна при Мама и при Татко и да спя непробудно!

Не харесва:

Не ми харесва, когато някоя от каките ме хване и ме гушка силно. Аз обаче търпя и мисля, че затова много ме харесват. Не драскам и не хапя, защото не искам да ги нараня. Мразя да съм сама - искам около мен да има хора и по възможност да се гушна при някого.

Семейство:

Джена

Приятели:

Зузи (Мози)
Джиджи Ал Котконе
Лейди
Съни
Подлизурко
Лео
Клара®
Лъки Писанова Райчева
Виж всички приятели
Добави коментар

Коментар 3 от Sim

00:46ч
03.01.2016г.

Благодаря!


Коментар 2 от Simona

11:32ч
17.12.2015г.

Сладурче!


Коментар 1 от blurryghost

22:36ч
16.12.2015г.

Сладурче


Домашен любимец на седмицата

Мартина(Марти)

  Подаръци: 203

  Лакомства: 4257

  Гласове: 124

Избор на редактора

КАЙРА

  Подаръци: 5

  Лакомства: 93

  Гласове: 46

Последно добавени домашни любимци

Виж всички домашни любимци

Най-ново от блога

Към блога ...

Последно от Въпроси и отговори

Към въпроси и отговори ...

 [X]Затвори