Шуши

Какво имам за тази седмица:

  Шуши не участва в класацията!

32

Виж кой е гласувал


76


Дай лакомство

  4

Собственик: 

Селма Димитрова

Аз съм: 

котка

Порода: 

Домашна котка

Пол: 

мъжки

Рожденна дата: 

10.07.2011

Албум:

Все още няма албум.

Сподели в:

Моята история:

Подариха ми Шуши, съвсем наскоро. Още щом го видях и се влюбих. Казва се Шуши, понеже като го видях за първи път, беше малко непрогледнало котенце, приличащо на шушулка. Купувам му от най-скъпата храна, защото много го обичам. Къпя го със специални котешки балсами и шампуани във неговото лично корито. Е това все пак е котка и се случва рядко, но все пак е необходимо. Има специално котешко легло. Едно от онези, дето са затворени и са като къщичка. Вътре съм му сложила любимата играчка, Пуфи малко мече. Има стълб за драскане на нокти, специална котешка трева и разни там проходи направени из градина и във къщата които са във въздуха и са свързани помежду си. Преззимата обаче смятам да затворя пътекита навън за да не му е студено на моето ангелче. Когато стане голяма котка, искам да си има малки. Ще си взема едно котенце, а другите ще оставя при майката и ще го кръста Шуши младши.

Харесва:

Много обича да седи в скута ми, а аз да го галя. Харесва своя Пуфи и хилядите играчки, както и тунелчетата за които ви говорех из цялата къща. Обожава мляко и ванилов сладолед.

Не харесва:

Не обича евтина суха храна. Само такава със сос от пилешко и риба, с дробчета и разни там други котешки неща. Не обича и шоколадов сладолед. Както и от сосовете които мама прави специално за него: пилешки, рибешки, с дробчета точно каквото попринцип обича. За да не обидя мама и да не повредя вкусовите рецептори на Шуши изхъврям сосовете, а ако наоколо има бездомни кучета им го сипвам в някакви стари непотребни съдинки или понякога тайно ги давам на Джес.

Семейство:

Джеси
Пухчо
Коко и Мери

Приятели:

Зузи (Мози)
Буби
Барни (Barnie)
Стич (Stitch)
Виж всички приятели
Добави коментар

Коментар 2 от Организация Нов Дом (Маги В.)

08:54ч
05.08.2014г.

толкова е сладко,жалко че не участва


Коментар 1 от slavi dimov

10:35ч
17.07.2012г.

ти май обичаш да пишеш


Домашен любимец на седмицата

Мартина(Марти)

  Подаръци: 203

  Лакомства: 4260

  Гласове: 124

Избор на редактора

КАЙРА

  Подаръци: 5

  Лакомства: 96

  Гласове: 47

Последно добавени домашни любимци

Виж всички домашни любимци

Най-ново от блога

Към блога ...

Последно от Въпроси и отговори

Към въпроси и отговори ...

 [X]Затвори