Brutal Mass хранителни добавка за кучета

Публикувана на: 

00:29ч на 23.10.2019г

раздел: 

Кучета

От: 

 Anton

Град: 

Белоградчик

e-mail: 

anton.zlatanchev@yahoo.com

Телефон: 

Скайп: 

Видяна: 

115

Brutal MASS


GEAR UP
DOG TRAINING POWDER


Увеличава нивото на мъжкия хормон в тялото на кучето;

Увеличава силата и енергията;

Той е мощен антиоксидант;

Насърчава растежа на силата и мускулната маса

; Brutal MASS съдържа Pro-Androgen комплекс от билкови екстракти, които осигуряват растежа на мъжкия хормон, заедно с анти-естроген, за да се максимизира естествения процес на асимилация на организма на кучето.


Уникалният комплекс от Brutal MASS е съставен от съставки като 3,4-диванилил тетрахидрофуран, кетостерол анаболен екстракт от Cissus Quadrangularis, както и екстракт от йохимбе. Освен това тази фантастична добавка съдържа анти-естрогени, които заедно с другите съставки в състава му блокират циркулацията на естрогена до клетъчните рецептори и естрогените, произтичащи от производството на мъжки хормон.
Със своята специална формула, Pro-Androgen's Brutal MASS комплексът осигурява оптимална, най-силна абсорбцияСъставката, съдържаща се в новата формула, е патентованото хиперпрофилно средство: архидонова киселина. Тази съставка е доказана ефективност както в едномерните изследвания, така и по очевидните резултати за потребителите. Арахидоновата киселина е есенциална киселина, считана за част от групата на омега-6 мастните киселини, но също така и основен компонент за синтеза на диенолен простагландин. Сред многото предимства на арах

Домашен любимец на седмицата

Мартина(Марти)

  Подаръци: 202

  Лакомства: 1592

  Гласове: 114

Избор на редактора

КАЙРА

  Подаръци: 4

  Лакомства: 57

  Гласове: 29

Последно добавени домашни любимци

Виж всички домашни любимци

Най-ново от блога

Към блога ...

Последно от Въпроси и отговори

Към въпроси и отговори ...

 [X]Затвори