Немски овчарки - корави, стоманобетонни, елитни пазачи и пастири !

Публикувана на: 

16:05ч на 12.02.2018г

раздел: 

Кучета

От: 

 Лади Милев

Град: 

Трявна

e-mail: 

ladi.reg@mail.bg

Телефон: 

00359877355677

Скайп: 

ladi_milev

Видяна: 

17

Почти ПОДАРЯВАМЕ т.е. продаваме на съвсем ПРИЯТЕЛСКА цена четири масивни и дебелоглави немски овчарчета !

В желязна кондиция са, с респектиращо телосложение и с мерки, доста над стандартите. Бъдещи гладиатори и амазонки - да не си им насреща след десетина месеца. Вече вдъхват страхопочитание, а когато и родителите им са наблизо ... .
На около седем седмици са, растат на воля и са в ежедневен сблъсък с планинската природа. Без излишни ограничения, без клетки, мрежи, поводи, нашийници, нагръдници, намордници и какви ли не още човешки тормози.
При тези условия няма как да не са с непоклатимо здраве ! Желязобетонно здраве с буйна енергия - сякаш вместо вода пият само енергийни напитки ! Хранени са изобилно, с пълноценна протеинова храна. И са третирани най-стриктно според най-добрите ветеринарни практики.
И двамата родители са наши питомци - потомствени немски аристократи с особено потекло. (За яснота - според местните "кинолози"-старци-всезнайковци - коренът на родителите идвал от протородители на съвременните старонемски овчарки. Те били пазители на керваните на турската хазна, вървящи покрай наше село. Първите три двойки били подарени на турския султан от канцлера на Прусия Ото фон Бисмарк и гена им още го имало по нашия край.)
Нашите потомци въплъщават всички достойнства на дедите си и желязно, по германски респектират всеки недоброжелател. Така че, нашата махаличка е една от малкото, в която всичката покъщнина си е на

Домашен любимец на седмицата

Ashley

  Подаръци: 0

  Лакомства: 22

  Гласове: 10

Избор на редактора

Мирча

  Подаръци: 0

  Лакомства: 5

  Гласове: 7

Последно добавени домашни любимци

Виж всички домашни любимци

Най-ново от блога

Към блога ...

Последно от Въпроси и отговори

Към въпроси и отговори ...

 [X]Затвори